15.10.2024, 08:47

"Життя практично зупинилося": реалії окупованого Лисичанська

лисичанск

Умови життя в Лисичанську Луганської області не змінюються з моменту окупації міста росіянами. Досі немає зв'язку, немає води, у багатьох районах немає газопостачання.

Про ситуацію в Лисичанську ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"У віддалених районах захопленого в 2022 році Лисичанська життя практично зупинилося. Подекуди абонентам відновили газопостачання, після чого про них на два роки забули. Як ось про мешканців багатоповерхівок, розташованих поряд із колишнім заводом ГТВ", - йдеться у повідомленні.

З водопостачанням у місті так само погано. Люди вже радіють з того, що привезли технічну воду. Питну воду востаннє привозили ще влітку. Про те, щоб вода йшла з кранів, багато хто забув.

До зимового періоду Лисичанськ ніхто не підготував. Люди будуть мерзнути у квартирах.

"Система централізованого водопостачання, як і опалення, не налагоджена. Відсутній і телефонний зв'язок. Щоб викликати швидку, доводиться долати від 7 до 10 км. Деяким пішки", - додають в адміністрації.

Читайте також: 20 000 гривень для переселенців: як і на що ВПО з Лисичанська, Сіверськодонецька, Рубіжного можуть отримати велику суму грошей

Читайте ще: "Зачистка" розпочалася? Жителям Лисичанська, Сіверськодонецька та Рубіжного доведеться служити в російській армії

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк