13.10.2021, 07:27

Збірна України з футболу зіграла внічию з Боснією і Герцеговиною у відбірковому матчі ЧС-2022

Сборная Украины сыграла вничью с Боснией и Герцеговиной

Збірна України з футболу зіграла внічию з рахунком 1:1 з командою Боснії і Герцеговини у відбірковому поєдинку на Чемпіонат світу-2022.

Збірна України не змогла обіграти Боснію і Герцеговину у відбірковому поєдинку на ЧС-2022, повідомляє Час Пік.

Команди зустрілися 12 жовтня на стадіоні "Арена Львів" о 21:45. Україна вперше з червня 2019 року грала у Львові з глядачами на трибунах.

Головний арбітр матчу - Фелікс Цвайер (Німеччина).

На 15 хвилині збірна України вийшла вперед, гол забив півзахисник Андрій Ярмоленко.

На 77 хвилині матчу на табло вже був рахунок 1:1 - рахунок зрівняв Анел Ахмедходжич.

Україна набрала всього одне очко, зберігши за собою друге місце в турнірній таблиці груп D.

Тепер Фінляндія, яка обіграла 12 жовтня Казахстан, відстає від команди Олександра Петракова всього на один бал. При цьому, у них на один зіграний матч менше.

Наступну гру збірна України проведе з тією ж Боснією, проте грати будуть в гостях. Українській збірній залишається сподіватися, що Франція не поступиться Фінляндії в очній дуелі. Ще один матч фіни та боснійці проведуть між собою.

Це перша гра у Львові, яка не закінчилася перемогою української команди. Нічия не вписувалася в плани збірної України, але ще є надія завоювати путівку в плей-офф. У заключному матчі відбору збірної необхідно обігравати боснійців на виїзді.

У групі D лідирують чемпіони світу французи (12 очок після 6 ігор), друге місце зберегли українці (9 очок після 7 матчів), далі йдуть фіни (8 очок після 6 ігор) та боснійці (7 очок після 6 матчів). Казахстанці є аутсайдерами (3 бали в 7 матчах).

футбол

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк