28.06.2020, 17:23

Голосують на пнях, каменях і в багажниках: у мережі висміяли виборчі дільниці в Росії

Марина Началова | Всі новини автора
голосование

У Росії в ці дні проходить всенародне голосування щодо поправок до Конституції. Деякі виборчі дільниці виглядають дуже екзотично.

Голосування стартувало 25 червня і триватиме тиждень. Основним днем ​​голосування буде 1 липня, тоді ж повинні оголосити перші результати, передає Час Пік.

У Москві і Нижегородської області можна проголосувати онлайн. В інших регіонах відкрилися виборчі дільниці. Також повсюдно відбувається виїзне голосування. Місцями це виглядає досить безглуздо.

У мережі з'явилися фото, як голосують росіяни за поправки до Конституції, які, серед іншого, передбачають "обнулення" президентських термінів Путіна і фактично легалізують його довічне правління.

Голосування відбувається на лавочках, пнях, каменях, в багажниках автомобілів та інших не передбачених для народного волевиявлення місцях.

Глава Центрвиборчкому Росії Елла Памфілова заперечує цю інформацію.

"Ось мені зараз прислали, що є скарги на виїзне голосування. У мережі поширюють, що голосувати на лавочках і багажниках машин незаконно. Вибачте мене, не голосує ніхто у нас на лавочках і багажниках машин, ніхто не голосує в наметах. Тільки навіси легкі на повітрі", - заявила вона.

Але фото- і відеофакти свідчать про зворотне.

Теги новин: