28.06.2020, 21:12

Бразильський футболіст зірвався в автомобілі у 200-метрову прірву і відбувся подряпинами

Марина Началова | Всі новини автора
энрике

Півзахисник бразильського футбольного клубу "Крузейро" Енріке залишився майже неушкодженим в автомобільній аварії, в якій, здавалося б, вижити мало шансів.

У п'ятницю Енріке зірвався з 200-метрового обриву в своєму автомобілі. Подія трапилася в Міранте-ду-Жабота в районі національного парку Рола Моча, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Машина кілька разів перекинулася і зупинилася в канаві. Місце було важкодоступним, робота рятувальників ускладнювалася тим, що вся операція проводилася вночі.

Незважаючи на тяжкість аварії, у Енріке були тільки садна. Як заявили в рятувальній службі, під час порятунку футболіст був "дезорієнтований і розгублений", тому подробиць аварії дізнатися не вдалося.

Фахівці вважають, що технічні особливості автомобіля Land Rover були одним з чинників, завдяки якому Енріке відбувся мінімальними ушкодженнями.

В "Крузейро" повідомили, що Енріке в свідомості і почувається добре, але в якості запобіжного заходу його все ж залишили під наглядом лікарів на 48 годин.

Теги новин: