01.08.2020, 09:58

Авіакатастрофа над Аляскою: при зіткненні двох літаків загинули 7 осіб

Авиакатастрофа над Аляской

Над американським штатом Аляска сталося зіткнення двох літаків. В результаті аварії загинули 7 людей, що знаходилися на бортах двох повітряних суден.

Авіакатастрофа сталася біля аеропорту міста Солдотна на півострові Кенан, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Згідно із заявою Федерального управління цивільної авіації, одним з літаків був одномоторний De Havilland DHC-2 Beaver, іншим - двомоторний Piper PA-12.

Як повідомляє The Washington Times, серед загиблих є член Палати представників США від штату Аляска, 67-річний Гаррі Нопп з Кеная.

На борту першого літака знаходився Гаррі Нопп. Конгресмен був досвідченим пілотом.

У другому літаку знаходилися шість осіб: місцевий пілот, гід зі штату Канзас та сім'я з Південної Кароліни. За даними військових штату Аляска, там летіли 57-річний льотчик Грегорі Белл з Солдотна; 40-річний гід Девід Роджерс з Канзасу; та жителі Південної Кароліни 26 річний Калеб Хулса та 25-річна Хізер Хулса, 24-річний Маккей Хулса та 23-річний Кірстін Райт.

Всі люди загинули. Шестеро людей загинули на місці аварії, ще один помер в кареті "швидкої" по дорозі до лікарні.

Правоохоронці намагаються з'ясувати причини авіакатастрофи.

У зв'язку з трагедією, губернатор Аляски Майк Данліві наказав приспустити державні прапори на будівлях держустанов та зберігати їх в такому положенні до заходу сонця в понеділок.

Читайте також: Залізнична катастрофа в Португалії: швидкісний поїзд зійшов з рейок, є жертви

Авиакатастрофа над Аляской Авиакатастрофа над Аляской Авиакатастрофа над Аляской

]]>]]>Читайте последние новости Украины и мира в своем смартфоне в приложении ]]>Час Пик]]>