18.08.2020, 09:35

Білоруський робочий показав в прямому ефірі член кремлівському пропагандисту Соловйову: відео 18+

Скриншот: Соловьёв LIVE / YouTube

Співробітник Білоруського автомобільного заводу "БелАЗ" показав свій статевий орган російському пропагандисту Володимиру Соловйову під час прямого ефіру "Вечір з Соловйовим", який транслювався на його каналі в YouTube.

Так білоруський робітник, якого кремлівський пропагандист в ефірі своєї передачі на російському телебаченні попросив розповісти про загальнонаціональний страйк у Білорусі, відповів на питання Соловйова, повідомляє Час Пік.

Соловйов у відповідь на вчинок робочого із заводу "БелАЗ" заявив, що тепер точно бачить, "чим накрився завод, а колись міг працювати".

"Зрозуміло. Красунчик! Молодець! Ось бачите як. Молодець, добре показав. Єдине можу сказати: у БілАЗа побільше буде. Анатолій, щось ще можете показати? Смішно. І до речі, зауважте: він навіть не пофарбував себе в червоно-білий колір. Але тепер ми точно бачимо, чим накрився БелАЗ, а колись міг працювати", - відповів Соловйов.

На інцидент звернув увагу російський журналіст Олег Кашин, який опублікував фрагмент передачі на своїй сторінці в Facebook та український журналіст Денис Казанський, який розмістив відео у своєму Telegram-каналі.

(Увага! Відео містить кадри 18+)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк