20.08.2020, 13:05

У Туреччині застрелили кримінального авторитета Лота Гулі

Надир Салифов по кличке Лоту Гули

У турецькій Анталії убитий громадянин Азербайджану Надир Саліф по кличці Лота Гулі. Злодій в законі був одним із впливових кримінальних авторитетів в країнах СНД.

Лоту Гулі був застрелений 19 серпня в Антальї в ресторані під час вечері, йому вистрілили в голову. Пораненого госпіталізували в приватну лікарню, проте врятувати його не вдалося, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Надир Салифов по кличке Лоту Гули

Як повідомляють джерела в правоохоронних органах Азербайджану, кілер, який убив Лота Гулі, був з ближнього оточення Саліфова. Це помічник авторитета на прізвисько Хан, який відповідав за контроль над контрабандою сигарет та алкоголю.

Хан кілька разів вистрілив в голову своїй жертві. Вбивця намагався сховатися, але його затримала турецька поліція.

За інформацією одеського видання "Думська", Лота Гулі курирував різні кримінальні групи, які неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців Одеси.

"Після його вбивства можливий перерозподіл зон впливу в багатьох країнах пострадянського світу, в тому числі й Україні. Так це не зупиниться, я так думаю, будуть відповідні наслідки", - написав на своїй сторінці у Facebook екс-перший заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк