05.09.2020, 13:56

Майбутнє прийшло: американські пілоти помітили людину з реактивним ранцем майже на кілометровій висоті

Марина Началова | Всі новини автора
реактивный ранец

ФБР розслідує повідомлення пілотів авіакомпанії American Airlines про те, що біля аеропорту Лос-Анджелеса був помічений чоловік, що летить на реактивному ранці.

Відповідне повідомлення надійшло в ФБР минулої неділі, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Пілот American Airlines повідомив по радіо на диспетчерську вишку, що під час наближення до Лос-Анджелеса бачив "хлопця з реактивним ранцем" на висоті близько 3000 футів (приблизно 914 метрів). Він пролетів на відстані близько 300 метрів від літака.

Другий пілот також бачив інцидент. Згідно з наявними даними, в цей момент була хороша видимість та сутінки ще не настали.

Згідно з дослідженнями, реактивні ранці можуть літати на такій висоті, але це велика рідкість. В інтернеті можна знайти відеоролики, на яких люди літають на реактивних ранцях, але на набагато меншій висоті і всього кілька секунд.

Дехто висуває версії, що пілоти насправді бачили повітряну кулю або невеликий вертоліт. Однак два колишніх пілота, які в даний час викладають і консультують з питань безпеки польотів, кажуть, що вони абсолютно повірили б пілоту в такій ситуації, враховуючи їх натреновані очі і візуальну обізнаність.

Інформація про загадковий інцидент була передана в поліцію Лос-Анджелеса, щоб спробувати знайти цю людину за допомогою вертольота або наземного патруля. Поліція заявляє, що вони пролетіли над цим районом, але не змогли знайти нікого, хто б відповідав цьому опису.

Дивіться ще: Природа божеволіє: в Україні дерева і кущі "навчилися" цвісти по другому колу

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: