18.10.2020, 20:17

У Празі відкрили перший готель для хворих на COVID-19

Марина Началова | Всі новини автора
прага

У Чехії відкрився перший готель, який буде приймати тільки постояльців, інфікованих коронавірусом COVID-19.

Готель належить мережі Czech Inn Hotels, він розташований у Празі на вулиці Легерова, 9, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Заклад призначений для тих, хто дізнався про хворобу під час подорожі, а також для інфікованих місцевих, які хочуть убезпечити своїх близьких і пройти самоізоляцію в готелі.

Незвичайний готель відкрився в цю середу і вже прийняв перших трьох постояльців, ще близько десяти осіб виявили намір зупинитися там.

Оселитися в готелі можна тільки тим, хто має довідку про позитивний тест на коронавірус. Маючи лише підозру на COVID-19, заселитися не вийде.

Обслуговування в готелі повністю безконтактне. Номер можна забронювати по телефону або через сайт, спілкування з персоналом відбувається через встановлені біля входу монітори, а ключі можна знайти в дверях номера. Доставка їжі, ліків, посилок і т.п. також відбувається безконтактно.

За правилами готелю, постояльцям не можна залишати номер, за винятком візиту до лікаря або якщо потрібно забрати доставку. Після виселення номер залишають порожнім на добу, а потім ретельно дезінфікують. Дезінфекція загальних приміщень відбувається щодня.

Раніше повідомлялося: Більше 32 тисяч хворих за добу: У Франції ввели режим НС через коронавірус

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: