09.01.2021, 07:29

Twitter назавжди заблокував акаунт Дональда Трампа

Twitter навсегда заблокировал аккаунт Дональда Трампа

Соціальна мережа Twitter назавжди заблокувала аккаунт чинного президента США Дональда Трампа. Twitter був улюбленою соціальною мережею Трампа.

Зараз за посиланням на аккаунт Трампа повідомляється, що дію цього облікового запису призупинено. Станом на 8 січня в Twitter Трампа було 88,8 млн передплатників, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Twitter навсегда заблокировал аккаунт Дональда Трампа  

Компанія Twitter заявила, що останні твіти президента США Дональда Трампа можуть використовуватися для підбурювання до насильства. Facebook, Instagram, Snapchat та Twitch раніше закрили доступ до аккаунту Трампа

"Після ретельної перевірки останніх твітів, відправлених з аккаунта Дональда Трампа, і того, як вони сприймаються в Twitter та за його межами, ми назавжди заблокували аккаунт через ризик подальшого підбурювання до насильства", - заявили у компанії Twitter.

Дональд Трамп 8 січня опублікував три твіти. У першому було відеозвернення, в якому він пообіцяв покарати призвідників заворушень у Конгресі США. У другому твіті він звертався до своїх виборців. У третьому - повідомив, що не прийде на церемонію інавгурації 46-го президент США Джо Байдена. 

"75 млн великих американських патріотів, які проголосували за мене, [за гасла] "Америка перш за все" та "Зробимо Америку знов великою", ще довго матимуть гігантський голос. Вони не будуть піддані неповазі або несправедливому поводженню в будь-якому вигляді, в будь-якій формі!", - написав Трамп.

У компанії Twitter заявили, що два останні твіти порушують політику соцмережі, оскільки можуть використовуватися в тому числі для підбурювання до насильства.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк