21.01.2021, 14:02

Фільм-розслідування Навального про палац Путіна став найпопулярнішим відео у YouTube

Фильм-расследование Навального о дворце Путина стал самым популярным видео в YouTube

Російський опозиціонер Олексій Навальний оприлюднив нове розслідування про нерухомість Путіна. Фільм-розслідування про палац президента РФ Володимира Путіна під Геленджиком за добу подивилося понад 25 мільйонів людей.

Фільм-розслідування російського опозиціонера Олексія Навального "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабара" викладено на YouTube-каналі Навального 19 січня. Всього на канал опозиційного політика підписано понад 5,2 млн користувачів, повідомляє Час Пік.

"Це відео Навальний записав до свого повернення в Росію, але ми відразу домовилися, що випустимо його після: Олексій не хотів, щоб головний герой цього розслідування – Володимир Путін – думав, що ми його боїмося і про його найбільший секрет розповідаємо з-за кордону", - йдеться у короткому анонсі, оприлюдненому в Instagram Навального. 

У фільмі розповідається про палац Путіна на Чорному морі під Геленджиком у Краснодарському краї, можливою вартістю 100 млрд рублів.

Палац будувався та утримується за рахунок двох державних компаній РФ - "Роснефть" та "Транснефть", очолюваних двома близькими друзями Путіна - Ігорем Сєчіним та Миколою Токарєвим.

Офіційна площа путінського палацу - 17 691 м2, а площа ділянки під палацовим комплексом - 68 гектарів, але насправді, зазначається, що територія палацу приблизно в 100 разів більша.

Розслідування Фонду боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального про секретний палац Путіна під Геленджиком вийшло в деяких країнах на перше місце за популярністю в YouTube. Про це свідчать дані статистики сервісу. Фільм продовжує активно набирати перегляди на YouTube.

Розслідування "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабара" займає перше місце в трендах в Україні, Росії, Білорусі, Латвії, Литві, Естонії, Казахстані, Ізраїлі та на Кіпрі.

У Грузії та Чехії фільм-розслідування знаходиться на другому місці в трендах YouTube, в Польщі – на 5-му місці, в Болгарії – на 7-му, в Азербайджані – на 16-му місці.

Інформацію про секретний палац російського президента прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков назвав неправдивою. При цьому він зазначив, що в Кремлі не знайомилися з матеріалами розслідування ФБК.

  

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк