10.02.2021, 11:05

У Куршевелі розбився гелікоптер: є загиблі

В Куршевеле разбился вертолет

На французькому курорті Куршевель зазнав аварії цивільний гелікоптер. За попередніми даними, в результаті аварії загинуло дві людини. Ще троє - важко поранені.

На гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах впав цивільний гелікоптер, на борту якого знаходилися щонайменше п'ять осіб, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Трагедія сталася напередодні ввечері. Гелікоптер розбився в районі озера Розьєр, поблизу гори Дент-дю-Вільяр на висоті 1,9 тис. метрів. Про трагедію повідомила влада департаменту Савойя в Twitter.

Гелікоптер вилетів з Куршевелю о 15:41 (за місцевим часом), близько 17:20 почали надходити повідомлення від очевидців, які заявили про падіння гелікоптера. Пожежники, жандарми та медики, як заявляє влада, прибули на місце близько 18:00.

На борту гелікоптера знаходилися п'ять осіб. В результаті події загинуло дві людини, троє постраждали. Один з них знаходиться у критичному стані, двоє інших - в стані середнього ступеня тяжкості.

Поки не повідомляється модель гелікоптера, кому він належав і хто на ньому пересувався. Рятувальники ліквідовують наслідки аварії.

Про причини катастрофи також поки не повідомляється.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк