04.03.2021, 09:25

Пункт призначення невідомий: В Австралії запускають "таємничі" авіарейси

В Австралии запускают "таинственные" авиарейсы

Поки кордони Австралії закриті через пандемію COVID-19, авіакомпанія Qantas вирішила стимулювати внутрішній туризм та запустила "таємничі рейси", під час яких пасажири не знають, куди летять.

Австралійська авіакомпанія Qantas вирішила запустити "загадкові рейси". Пасажири до самої посадки не знатимуть, куди прилетять, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Подорож триватиме один день. Тур розпочнеться вранці, а завершиться ввечері поверненням додому. Туристичні рейси передбачатимуть польоти на невеликій висоті над рядом місць.

"Ці "таємничі рейси" не тільки допоможуть повернути наших співробітників до роботи, але і є ще одним способом підтримки туристичних операторів, особливо в регіонах, які особливо сильно постраждали від декількох хвиль обмежень на поїздки", - сказала глава офісу Qantas по роботі з клієнтами Стефані Таллі.

Пасажири не знатимуть маршрут польоту та кінцевий пункт призначення, однак можливість здогадатися про напрямок польоту буде. Маршрут польоту можна буде відстежувати на екранах, вбудованих у спинки сидінь. Qantas дає клієнтам підказки і розмито натякає на пункт прибуття.

У вартість квитка входить переліт в обидві сторони, харчування та екскурсії в пункті призначення. За поїздку доведеться заплатити близько 577 доларів для економ-класу, та близько 1225 доларів - для бізнес-класу.

Рейси здійснюватимуться на літаках Boeing 737 з Брісбена, Мельбурна та Сіднея. Придбати квитки на нові тури можна з 4 березня. На 27 березня запланований виліт з Брісбена, на 18 квітня - з Сіднея, на 1 травня - з Мельбурна. Один рейс розрахований на 120 осіб.

Авіакомпанія вирішила натякнути, що чекає пасажирів кожного з рейсів. Мандрівників з Брісбена чекає ідеальний відпочинок для тих, хто любить гостинність сільської місцевості, вишукані страви та відпочинок на свіжому повітрі. 

Рейс з Сіднея заплановано в тропіки, а подорож з Мельбурна підійде для любителів активного відпочинку та регіональних фермерських ринків.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк