08.03.2021, 11:45

ДТП у Польщі: у лікарнях залишаються 24 українці, водієві загрожує до 8 років в'язниці

Ольга Романец | Всі новини автора
ДТп в Польше

У лікарнях залишаються 24 громадянина України, які отримали травми внаслідок ДТП з українським автобусом у Польщі. Дев'ять постраждалих перебувають у важкому стані.

Про це повідомляє ДСНС, передає Час Пік.

Водієві автобуса пред'явили звинувачення. Його звинувачують у ненавмисному скоєнні аварії на наземному транспорті. Йому загрожує до восьми років в'язниці, повідомляє Польське агентство друку.

Водій же заявив, що не пам'ятає інцидент з аварією і знаходиться в слабкому емоційному стані. Зараз він знаходиться в лікарні. Прокурори дали припис не залишати йому територію Польщі. Йому залишили паспорт і будуть відвідувати його з метою контролю кожен день.

Можливою причиною аварії став маневр при водінні, коли водій вирішив з'їхати на місце стоянки і відпочинку. За словами прокурора, автобус їхав з дозволеною швидкістю, проте вона була занадто високою для повороту направо.

Нагадаємо, ДТП сталася на автостраді А4 в Підкарпатті. У районі села Луткув поблизу Ярослава автобус з українськими реєстраційними номерами впав з віадука в канаву. В результаті аварії 6 людей загинули, 34-отримали поранення.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: