21.04.2021, 12:01

Одна з популярних туристичних країн відкривається для українців

Ольга Романец | Всі новини автора
Черногория

Влада Чорногорії відкрила кордони країни для туристів. Тепер українські мандрівники зможуть приїжджати в туристичну країну без обов'язкової здачі тесту на коронавірус з негативним результатом.

Про це повідомив міністр фінансів і соціального захисту країни Мілойко Спайіч в Твіттер, передає Час Пік з посиланням на українські ЗМІ.

Чорногорія тепер відкрита не тільки для туристів з України, а й для громадян Білорусі, Російської Федерації та Північної Македонії.

"З радістю повідомляємо вам, що для відвідування Чорногорії в туристичний сезон 2021 для громадян Російської Федерації, Республіки Білорусь, України та Північної Македонії будуть зняті всі обмежувальні заходи, в тому числі ПЛР-тестування", - заявив Спайіч.

Водночас міністр не уточнив інформацію про те, коли саме почнуть діяти відповідні нововведення. Однак він нагадав, що туристичний сезон в Чорногорії почнеться з 26 квітня.

Нагадаємо, в Україні з початку пандемії зафіксовано 1 974 118 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу. За минулу добу зафіксовано 12 162 нових випадки COVID-19.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: