22.04.2021, 15:30

Стало відомо, коли Росія відведе війська від українських кордонів

войска россия

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що перевірочні заходи в Південному та Західному військових округах завершені, а цілі досягнуті.

Таким чином, 23 квітня планується почати відведення російських військ в пункти постійної дислокації, передає Час Пік з ]]>посиланням]]> на ТАСС.

"Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв'язку з цим мною прийнято рішення завершити перевірочні заходи в Південному та Західному військових округах", - сказав Шойгу в четвер, 22 квітня, в Криму на нараді про підсумки дій військ ПВО та ПДВ в ході раптових перевірок.

Глава відомства наказав до 1 травня 2021 року повернути в місця постійної дислокації війська, які були задіяні в ході навчань на півдні Росії.

"До 1 травня 2021 року повернути особовий склад 58-ї армії Південного військового округу, 41-ї армії Центрального військового округу, сьомої, 76-ї десантно-штурмових та 98-ї повітряно-десантних дивізій повітряно-десантних військ в пункти постійної дислокації", - поставив задачу Шойгу.

Він також доручив командувачам військами військових округів детально спланувати повернення військ, забезпечивши при цьому виконання заходів безпеки і не допустити "подій на шляху прямування".

Читайте також:

Путін розповів про озброєння російської армії: хвалився ядерною зброєю

Зеленський запропонував Путіну зустрітися на Донбасі: у Москві відреагували

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк