18.05.2021, 07:23

Ізраїль завдав удару у відповідь на ракетну атаку з території Лівану

Ливан, Израиль, обстрел

З Лівану по північному Ізраїлю було випущено шість ракет, всі вони впали на ліванській території. Ізраїль відреагував на невдалу спробу ракетного обстрілу з території Лівану і завдав авіаудари у відповідь.

У ніч на понеділок 18 травня Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала удару по Лівану у відповідь на запуск шести ракет з його території. Про це повідомила прес-служба ЦАХАЛ у своєму офіційному Twitter, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

"З Лівану по північному Ізраїлю було випущено шість ракет, всі вони впали на території Лівану. У відповідь артилерія Армії оборони Ізраїлю відкрила вогонь по джерелах пусків", - йдеться в повідомленні ЦАХАЛ.

Влада Ізраїлю відкрила бомбосховища в радіусі 4 кілометрів від кордону з Ліваном.

Джерело в Ліванських службах безпеки розповіло виданню The Jerusalem Post про те, що ізраїльська сторона випустила в бік Лівану 22 снаряди. Про жертви та руйнування не повідомляється. 

Це другий інцидент з обстрілами на ізраїльсько-ліванському кордоні за тиждень. 13 травня на територію північного Ізраїлю впали три ракети, випущені з території Лівану.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк