19.05.2021, 08:26

Посольство України в Ізраїлі готує евакуацію українців з Сектора Газа

 эвакуация украинцев из Сектора Газа

Більше сотні українців виявили бажання покинути Сектор Газа. Посольство України в Ізраїлі приступило до організації евакуації громадян України.

Посольство України в Ізраїлі спільно з міжнародними партнерами вживає заходів, спрямованих на організацію евакуації громадян України з Сектора Газа. Про це повідомляє пресслужба дипломатичної установи, передає Час Пік.

"Президент України Володимир Зеленський доручив уряду, прем'єр-міністру, Міністерству закордонних справ і спеціальним службам організувати повернення громадян України на Батьківщину з Cектора Газа, де триває ескалація збройного протистояння.

Наразі Посольством спільно з усіма причетними сторонами, а також нашими міжнародними партнерами вживаються заходи, направлені на організацію евакуації громадян України з Сектора Газа", - сказано у повідомленні.

Як зазначають у посольстві, громадянам України, які опинилися в зоні конфлікту, а також потребують допомоги у поверненні додому, необхідно звернутися до Відділення Посольства України в Державі Ізраїль при Палестинській Національній Адміністрації за телефоном: +972-59-969-95-61 або на електронну пошту [email protected].

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк