09.06.2021, 20:21

Світова захворюваність на COVID-19 знизилася на 15%, - ВООЗ

Ольга Романец | Всі новини автора
коронавирус

Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила про зниження світового рівня захворюваності та смертності від COVID-19.

Про це йдеться в щотижневому інформаційному бюлетені, оприлюдненому ВООЗ, передає Час Пік.

"Глобальна захворюваність і смертність продовжують знижуватися з більш ніж 3 мільйонами нових випадків захворювання і більше 73 тисячами нових смертельних випадків за тиждень, що на 15% і 8% менше, ніж протягом минулого тижня", - йдеться в повідомленні.

У ВООЗ зазначили, що при цьому найбільше падіння захворюваності спостерігається в Європі та Південно-Східній Азії. У той же час Африканський регіон повідомив про зростання рівня захворюваності.

"Регіон країн Америки, а також регіони Східного Середземномор'я і західної частини Тихого океану повідомили про аналогічні цифри в порівнянні з попереднім тижнем", - додали в організації.

При цьому зниження рівня смертності також спостерігається в країнах Європи і Південно-Східної Азії. У той же час країни західної частини Тихого океану повідомили про прискорене зростання кількості смертельних випадків. У країнах Америки, Східного Середземномор'я та Африки рівень смертності залишився на стійкому рівні.

Читайте також: COVID-паспорти в Україні та ЄС: що це, коли почнуть діяти і чим відрізняються від COVID-сертифікатів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: