15.06.2021, 13:13

В Ізраїлі скасували обов'язкове носіння масок

Израиль, коронавирус

В Ізраїлі з 15 червня скасовують обов'язкове носіння захисних масок в громадських приміщеннях. Це було одне з останніх діючих обмежень в країні, яке ввели в рамках боротьби з пандемією COVID-19.

Відповідну поправку ввечері 14 червня підписав Головний виконавчий директор Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю Хезі Леві, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Відзначається, що Леві залишив три винятки, в тому числі щодо невакцинованих гостей та співробітників соціальних і медичних установ. Дане ослаблення карантину не поширюватиметься на школи.

В'їзд до країни для іноземців фактично закритий, в'їхати можна тільки за особливих сімейних або робочих обставин. Пасажири рейсів та люди, які прямують до місця обсервації, зобов'язані носити маски.

Нагадаємо, 1 червня в Ізраїлі було скасовано всі карантинні обмеження, крім носіння масок. Захворюваність COVID-19 в Ізраїлі пішла на спад. Програма вакцинації населення в Ізраїлі стала однією з найшвидших у світі. Зараз більше половини населення отримали вже два щеплення.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк