14.07.2021, 08:39

Між двох світів: "Мультяшне" кафе в Сеулі, в яке багато хто прагне потрапити (фото і відео)

Ольга Романец | Всі новини автора
кафе

Більшість власників кафе знають, що для створення успішного бізнесу потрібно щось більше, ніж просто відмінна кава. У Кореї дизайн приміщення є ключем до залучення клієнтів. Одним з кафе, яке нещодавно отримало славу за свій новий інтер'єр, є кафе Yeonnam-dong 239-20 в Сеулі.

Його власник створив неймовірний простір, який змушує клієнтів відчувати себе так, ніби вони потрапили в мультяшний світ, передає Час Пік.

Кафе називається Yeonnam-dong 239-20 і знаходиться в районі Йоннам-донг в Сеулі.

Дизайн кафе створює 2D-оптичну ілюзію, яка змушує клієнтів відчувати себе так, ніби вони перетнули вимірювання на ілюстрації з коміксів. Коли відвідувачі переступають поріг, їх зустрічає чорно-білі меблі в стилі коміксів, стіни і підлоги. Навіть кружки, тарілки та столові прилади виглядають як малюнки з плоскими лініями.

Менеджер з маркетингу зазначає, що дизайн - це більше, ніж просто трюк, щоб залучити людей до дверей, або відображення особистої пристрасті до мультфільмів. Дизайн - це сама причина існування кафе.

"Я думаю, що майже всі кавові бренди пропонують однаковий смак кави", - говорить він.

Відвідувачі, за його словами, "хочуть залишити унікальні спогади в пам'ятному місці". В Instagram величезна кількість селфі з даного місця.

кафе кафе кафе кафе кафе кафе кафе  ​​​​​​​кафе  ​​​​​​​кафе ​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк