23.07.2021, 08:13

У Вашингтоні недалеко від Білого дому сталася стрілянина, є поранені

Марина Началова | Всі новини автора

У столиці США Вашингтоні сталася перестрілка, в результаті якої були поранені дві людини.

Інцидент стався о 20:15 за місцевим часом у четвер на багатолюдній вулиці в 2 кілометрах від Білого дому, передає Час Пік з посиланням на американські ЗМІ.

Як повідомляється, злочинець кілька разів стріляв у когось посеред людної вулиці. Одна людина була поранена в руку, ще одна - в груди. Обидва знаходяться в свідомості, загрози життю немає.

Очевидці повідомили, що чули від 20 до 30 пострілів біля ресторану, відвідувачі якого, а також інших прилеглих закладів, розбігалися в паніці. В результаті тисняви ​​травми отримали ще кілька людей.

"Я розмовляла з місцевими жителями, які пошкодили руки і пальці ніг, намагаючись втекти від пострілів, які вони чули по всій вулиці, і якийсь час це було просто пеклом", - сказала член ради округу Колумбія Брук Пінто.

У поліції повідомили, що стрілець втік на чорній Honda Civic з місцевими номерами. Злочинець був одягнений у світло-зелений або жовтий светр з капюшоном. Поліція оприлюднила кадри, зняті камерою спостереження, і просить очевидців допомогти в пошуках стрільця.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: