22.08.2021, 09:47

Ізраїль завдав потужних авіаударів по Сектору Газа

Иллюстративное фото / Открытый источник

Сили оборони Ізраїлю завдали авіаударів по чотирьох місцях зберігання зброї ХАМАС в Секторі Газа. Атаку здійснили після заворушень на кордоні, у відповідь на обстріл, в результаті якого було важко поранено прикордонника.

Ізраїльські військові ввечері 21 серпня завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї та складах "ХАМАС". Про це повідомляють Збройні сили Ізраїлю в Twitter, передає Час Пік.

"У відповідь на жорстокі заворушення, які "ХАМАС" спровокував сьогодні на кордоні Ізраїлю та Гази, наші сили тільки що завдали удару по чотирьох об'єктах з виробництва зброї та складах "ХАМАС", - йдеться в повідомленні.

Израиль нанес мощные авиаудары по Сектору Газа

Напад на прикордонника стався після великих зіткнень під час демонстрації, організованої терористичною групою ХАМАС та іншими угрупованнями. Група палестинців намагалися перелізти через бетонний паркан на кордоні Сектора Газа з Ізраїлем. 

За інформацією Міністерства охорони здоров'я гази, в результаті заворушень на кордоні травми отримав 41 палестинець, з них 10 дітей. Зокрема, 13-річного хлопчика поранено в голову, інша дитина отримала гумовою кулею в шию.

Армія оборони Ізраїлю зазначає, що нанесення ударів було відповіддю на заворушення та поранення співробітника прикордонної поліції. Армія оборони Ізраїлю запевнила, що буде відкривати вогонь на будь-які терористичні атаки "ХАМАС".

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк