26.08.2021, 14:55

У Мексиці розбився військовий вертоліт, ледь не розчавивши автобус з людьми: відео очевидця

Мексика, крушение вертолета

У мексиканському штаті Веракрус військовий вертоліт Мі-17 зазнав аварії незабаром після зльоту. На борту перебували міністр внутрішніх справ та близько 20 військових і чиновників. Падаючий вертоліт ледь не розчавив пасажирський автобус.

У Мексиці розбився військовий вертоліт Мі-17, що належить Міністерству Військово-Морських сил. Момент падіння потрапив на відео, повідомляє Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

Вертоліт здійснював обліт важкодоступних територій. Військові та чиновники хотіли з повітря оцінити масштаби руйнувань від урагану, який вирував в деяких районах штату.

З невідомих причин вертоліт не зміг злетіти. На опублікованих в мережі кадрах видно, що вертоліт почав злітати, але набрати висоту не зміг. Він почав кружляти над полем та поступово знижуватися. Через кілька секунд вертоліт впав.

Падаючий вертоліт ледь не розчавив проїжджаючий повз пасажирський автобус. На щастя, падаючи борт ледь зачепив транспортний засіб хвостом.

Глава штату Куітлауак Гарсіа повідомив у Twitter про кількох постраждалих, серед яких міністр внутрішніх справ штату Веракрус Ерік Сіснерос. Постраждало чотири людини, яких негайно доставили до лікарні. Зараз їхньому життю та здоров'ю нічого не загрожує, вони отримали легкі травми.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк