16.09.2021, 12:09

У Росії розшукують чоловіка, який влаштував вибух у відділенні поліції та вбив трьох людей

В России разыскивают преступника

У російському місті Ліски Воронезької області озброєний чоловік скоїв напад на відділ поліції та привів у дію вибуховий пристрій. В результаті постраждав співробітник поліції.

Інцидент стався в ніч на 16 вересня. Кадри з камер спостереження потрапили в Мережу. Як повідомляють росЗМІ, після нападу на відділ поліції злочинець скоїв потрійне вбивство, передає Час Пік.

За попередніми даними, чоловік у військовій формі та бронежилеті, озброєний автоматом, під'їхав до будівлі поліції іта відкрив вогонь по дверях і вікнах приміщення. Через деякий час він проник всередину будівлі й привів у дію вибуховий пристрій.

Россия, полиция Россия, полиция

За попередніми даними, під час вибуху ніхто не загинув. У ЗМІ з'явилася інформація, що під час нападу постраждав один співробітник поліції.

Telegram-канал Вaza повідомляє, що нападника підозрюють у потрійному вбивстві. Нібито, після нападу на відділення він поїхав уу селище Кам'янка та вбив трьох осіб – жінку і двох дітей.

Telegram-канал Baza

Поліцейські для пошуку злочинця ввели план "Перехоплення". На місці працюють співробітники ФСБ у Воронезькій області.

У підвищену бойову готовність приведеновсі відділи та пости поліції в найближчих областях. Співробітникам видали бронежилети і зобов'язали вийти на чергування з бойовою зброєю.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк