18.09.2021, 21:28

На протесті медиків у Варшаві чоловік вистрілив собі в обличчя

протесты медиков в варшаве

У Варшаві проходять акції протесту медичних працівників біля будівлі канцелярії прем'єр-міністра Польщі. У суботу, 18 вересня, учасників демонстрації злякав звук вибуху.

Як з'ясувалося, чоловік, який був противником протестів медиків, поклав собі в рот запалену петарду, передає Час Пік з посиланням на зарубіжні ЗМІ.

За іншою версією, це був постріл зі зброї. З покаліченим обличчям його госпіталізували, проте травми виявилися занадто серйозними - чоловік помер.

"Ми встановлюємо, як і за яких обставин відбулася ця подія. Поки у нас немає підтвердженої інформації про те, що чоловік вистрілив в себе з вогнепальної зброї. Визначаємо, що це був за інструмент", - прокоментували інцидент правоохоронці.

За інформацією ЗМІ, загиблий залишив передсмертну записку, в якій виступив проти акцій протестів медиків. Однак офіційної версії такого вчинку поки немає.

"За нашою інформацією, ця людина не брала участі в акції протесту. Можливо, він був випадковим свідком. На даний момент ми не знаємо причин, за яких чоловік вчинив це членоушкодження. Причини його вчинку встановлюються", - зазначили в поліції.

Читайте також: Сотні медиків вийшли на протест у Варшаві: що не влаштовує польських лікарів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк