10.10.2021, 07:58

У Грузії 11 жовтня оголосили днем жалоби через обвал будинку в Батумі

В Грузии 11 октября объявили днем траура

Кількість жертв обвалення житлового будинку в Батумі зросла до дев'яти осіб. У зв'язку із загибеллю людей влада Грузії оголосила 11 жовтня днем жалоби.

З-під уламків житлового будинку, що обрушився у Батумі, рятувальники дістали тіло дев'ятої жертви. Пошукові роботи припинено, повідомляє Час Пік з посиланням на грузинські ЗМІ.

Рятувальники ввечері 9 жовтня при розборі завалів на місці обвалення житлового будинку виявили тіло чоловіка. Він став дев'ятою жертвою трагедії.

"Всього загинуло дев'ять осіб... Ймовірно, він був останнім. Пошукові роботи припинено", - заявив глава МВС Грузії Вахтанг Гомелаурі.

Серед дев'яти загиблих - троє дітей та дві молоді жінки. З тих, що знаходилися у будинку в момент обвалення вижила тільки одна людина - 36-річний чоловік. Він знаходиться у лікарні, медики оцінюють його стан як важкий.

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі у зв'язку із загибеллю людей в результаті обвалення будинку оголосив 11 жовтня днем жалоби. Він також запевнив, що уряд надасть допомогу всім постраждалим.

Нагадаємо, обвалення багатоповерхового будинку в центрі Батумі сталося 8 жовтня. До розбору завалів приєдналися близько 300 осіб. Вони працювали вручну, щоб не нашкодити людям, які могли перебувати під завалами.

В Грузии 11 октября объявили днем траура В Грузии 11 октября объявили днем траура

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк