25.10.2021, 22:22

У Росії вибухом рознесло частину багатоповерхівки

Марина Началова | Всі новини автора

У місті Набережні Челни (Татарстан, Росія) прогримів вибух у житловому п'ятиповерховому будинку, зруйновані верхні поверхи.

НП сталася ввечері 25 жовтня, передає Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Причиною вибуху називають витік газу. У МНС РФ повідомили, що вибух газоповітряної суміші попередньо стався в квартирі на 4 поверсі. Зруйновано 6 квартир на двох верхніх поверхах, всього в цих квартирах проживали 14 осіб.

В результаті вибуху осколки від розбитих вікон і бетонні конструкції будинку розлетілися на десятки метрів. Пошкодження отримали кілька припаркованих біля будинку автомобілів.

З-під завалів дістали 4 осіб, в тому числі 2 дітей. Всіх постраждалих доставили в лікарню. Відомо, що госпіталізовані чоловік і дівчина з множинними травмами, їхній стан стабільно важкий. У дитини 2010 року народження стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості, у його брата 2004 року народження поєднана травма.

З будинку евакуювали 32 особи. В готелі міста розгорнуто пункт тимчасового розміщення місткістю 400 чоловік. Всього до ліквідації НС залучено 155 осіб, 49 одиниць техніки.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: