04.05.2022, 13:39

Можливі пробки: у Білорусі почалася раптова перевірка сил реагування

Віктор Білий | Всі новини автора

Міноборони Білорусії оголосило про раптову перевірку в армії та попередило про пробки. У ході перевірки заплановано переміщення значної кількості військової техніки.

Про це повідомили у Міноборони Білорусі, передає Час Пік.

"У ЗС Білорусі почалася раптова перевірка сил реагування, в ході якої військові частини та підрозділи мають відпрацювати питання приведення в бойову готовність, здійснення маршу до призначених районів та виконання навчально-бойових завдань", - йдеться у повідомленні.

З метою перевірки готовності до виконання завдань за призначенням, один ракетний дивізіон зі складу 465-ї ракетної бригади збройних сил республіки здійснює переміщення з пункту постійної дислокації в район призначення.

"Дані заходи не несуть жодної загрози ні для європейської спільноти в цілому, ні для сусідніх країн, зокрема, вони є однією з найефективніших форм навчання військ", - наголошується в повідомленні.

Зокрема, заплановано переміщення великої кількості військової техніки дорогами загального користування, що може ускладнити рух транспортних потоків, попереджає відомство водіїв – цивільних осіб.

Читайте також: "Путін топить свою власну країну": Глава Єврокомісії представила потужний шостий пакет санкцій проти РФ

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: