20.10.2022, 14:06

Спецслужби РФ імовірно готують теракти проти власного населення - ГУР

Иллюстративное фото / Открытый источник

За даними ГУР Міноборони України, на території РФ військкомати розповсюджують чергову "страшилку" про українські спецслужби. У ГУР попереджають, що російські спецслужби можуть готувати теракти проти свого населення.

Російські військкомати почали розповсюджувати "пам'ятки" для місцевих жителів, в яких звинувачують українські спецслужби в плануванні та проведенні терористичних актів проти мирного населення. Про це ]]>повідомляє ]]>Головне управління розвідки Міноборони України, передає Час Пік.

Для цих цілей, нібито, "диверсанти" будуть закладатися на дорогах, лавках і в кущах заміновані телефони, гаманці, планшети. І що подібним чином можуть бути заміновані навіть дитячі речі.

"Ця "страшилка" – дзеркальне відображення реальних дій рашистів на тимчасово окупованих територіях України. Після звільнення там справді масово залишались різноманітні заміновані предмети, побутові прилади і дитячі іграшки, які призводили до каліцтв і навіть смертей мирного населення.

Імовірно російські спецслужби таким чином готують підґрунтя для проведення провокацій з подальшим звинуваченням України", - йдеться у повідомленні.

ГУР

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: