02.11.2022, 12:29

Поки окупанти "звільняють" українців, російський Волгоград 5-й день тоне у лайні

Россия, Волгоград

У російському Волгограді в ніч проти 28 жовтня прорвало одразу два каналізаційні магістральні трубопроводи. Спочатку тисячі кубометрів фекалій затопили половину міста, а потім потрапили у Волгу.

У російському Волгограді через прорив двох каналізаційних магістральних трубопроводів місто затопило нечистотами. Без води залишилося понад 200 тис. жителів, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Як заявила місцева влада, місто зіткнулося з однією з наймасштабніших за останні 10 років техногенних аварій.

Як пишуть коментатори у соцмережах, поки Кремль мріє залишити без світла та води Україну, в російських містах люди сидять без води та "по вуха у лайні".

"У Волгограді, який ніхто не бомбив жодними ракетами, люди кілька днів сидять без води та набирають воду з калюж.

Замість того, щоб відремонтувати труби у себе, ці дегенерати викидають мільярди доларів на обстріл України, щоб і тут теж набирали воду з калюж.

Але що найсмішніше – у них не виходить. У Києві та після ракетних ударів вода з крана все одно йде краще, ніж у Волгограді", - зазначив український журналіст Денис Казанський.

А самі росіяни так коментують те, що сталося: "Чергова брудна бомба...", "Замість ремонту гівнопроводу, побудували ракету та #обнули по хохлах. Тепер сидячи в гівні можна радіти, що у хохлів немає електрики. Багатоходівочка!", "Напевно диверсія СБУ, шпигунів НАТО", "У нас у річці Ісеть говніше, і без аварій там всяких", "Нові території відвойовують, а старі в гівні тонуть. Вся суть царів"...

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк