05.12.2022, 07:40

У російському Нижньовартовську при вибуху газу в житловій п'ятиповерхівці загинуло 6 людей

В российском Нижневартовске при взрыве газа в жилой пятиэтажке погибли 6 человек

У російському Нижньовартовську внаслідок вибуху газу в житловій п'ятиповерхівці обрушилися два поверхи будинку. Шестеро людей загинуло, 4 госпіталізовано із серйозними пораненнями, ще 10 отримали травми.

У російському Нижньовартовську 4 грудня стався вибух газу, внаслідок якого обрушилися два поверхи п'ятиповерхового житлового будинку. На даний момент відомо про шістьох загиблих. Однак під завалами можуть бути люди, повідомляє Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Дані про постраждалих постійно змінюються. Рятувальники продовжують розбирати завали.

Постраждалих під час вибуху санітарним бортом доставили до Сургута. Для мешканців постраждалого будинку розгорнули пункт тимчасового розміщення в сусідній школі, 52 особи було евакуйовано.

За інформацією росЗМІ, причина вибуху в Нижньовартовську – неправильне встановлення газового балона та порушення у його використанні. Екстрені служби визначили епіцентр вибуху – він знаходився на другому поверсі будинку.

Будинок, де сталася НП, не був газифікований. І це при тому, що Нижньовартовськ знаходиться приблизно в 15 км від найбільшогоу РФ й одного з найбільших у світі родовищ нафти - Самотлорського нафтового родовища.

Як повідомляють росЗМІ, температура повітря у Нижньовартовську нижче -20°C, на місце приїхали чотири автобуси для обігріву постраждалих.

В Нижневартовске взрыв газа

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк