06.01.2023, 23:06

Нове ППО під'їхало: На аеродром в Енгельсі завезли "чудотворну" ікону

Марина Началова | Всі новини автора
ікона

Окупаційні війська вже настільки зневірилися у своєму ППО, що вирішили "захищати" стратегічний аеродром у Енгельсі "силою бога". Нещодавно до місцевої авіабази привезли ікону Миколая Чудотворця, яка повинна "підняти бойовий дух" пілотів-окупантів. 

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Час Пік.

Ікону Миколая Чудотворця передала РПЦ та її Саратівська єпархія. По задуму командування країни-агресора вона повинна захистити аеродром від бомбардувань.

З цієї події зробили ціле пропагандистське шоу, на якому було присутнє керівництво аеродрому, священники та представники місцевої влади. Один з чиновників, Віталій Шустов, який був присутній на "урочистому заході", заявив, що "передача ікони в Енгельсську авіабазу є важливою подією в суспільному житті", а "ікона сприятиме підняттю бойового духу військовослужбовців авіаційної дивізії".

Користувачі мережі іронізують з "нових засобів ППО":

"На Бога тільки вже і сподіваємося",

"А що, хіба не так?) ППО вже не раз підводило",

"Ми росіяни. З нами БОГ",

"Тепер жоден український дрон не зможе і близько до неї підлетіти, це стовідсотковий захист!".

Нагадаємо, що перший удар по авіабазі в Енгельсі відбувся вранці 5 грудня. "Невідомий літальний апарат" впав на злітно-посадковій смузі аеродрому "Енгельс-1", а 26 грудня, стало відомо про другий потужний вибух в районі військового аеродрому "Енгельс-2", де базуються стратегічні бомбардувальники та кілька авіаполків російської армії.

Читайте також: Це зробив один безпілотник?: Названо втрати після удару по авіабазі Енгельс

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: