18.05.2023, 14:21

Нові диверсії в Росії: У Казані підпалили залізницю — відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Казань залізниця

У ніч на 18 травня в Казані відбулась диверсія. Люди, особи яких наразі не встановлено, підірвали чотири релейних шафи.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Час Пік.

Зазначається, що диверсія відбулась вночі. Обладнання підпалили в районі станції Дербишки в Радянському районі міста. Через підпал було затримано п'ять вантажних складів. На рух пасажирських потягів це ніяк не вплинуло.

"Співробітники станції викликали правоохоронців, які приїхали на місце разом із двома службовими собаками, проте слід зловмисників взяти не змогли. На місці підпалу було знайдено запальничку та кулькову ручку", — пишуть в російських джерелах.

Також повідомляється, що пошук диверсантів триває. Однак знайти їх доволі складно, оскільки на тій частині дороги, де вони підпалили релейні шафи, не було відеоспостереження.

Нагадаємо, що диверсія відбулась сьогодні також і в тимчасово окупованому Криму. У Сімферопольському районі було підірвано залізничне полотно, внаслідок чого з рейок зійшло кілька вагонів вантажного поїзда. Роботу залізниці зупинили.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У двох регіонах Росії заявили про падіння безпілотників

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк