22.05.2023, 20:21

"Термінова евакуація" ядерних боєприпасів та запровадження КТО: як розвиваються події у Білгородській області

белгородская область

Російська влада проводить "термінову евакуацію" ядерних боєприпасів зі сховища, розташованого у Білгородській області, на тлі операції "Російського добровольчого корпусу".

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

За словами Юсова, в інформації про евакуацію з прикордонних населених пунктів Білгородської області та знищення російського Мі-8 в регіоні "є багато правди".

"Є навіть додаткова інформація про евакуаційні заходи. У терміновому режимі об'єкт "Білгород-22" - це сховище ядерних боєприпасів - так само росіяни евакуювали з району, поблизу Грайворона", - розповів Юсов.

У свою чергу, місцева влада Білгородської області заявила про запровадження "режиму контртерористичної операції". Губернатор регіону В'ячеслав Гладков зазначив, що режим передбачає "спеціальні заходи та тимчасові обмеження".

"Починаючи з перевірки у фізичних осіб документів, що засвідчують їх особу та закінчуючи зупинкою діяльності небезпечних виробництв та організацій, у яких використовуються вибухові, радіоактивні, хімічно та біологічно небезпечні речовини", - уточнив Гладков.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Звільнення Білгородщини триває": що відомо про події в області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк