25.05.2023, 18:22

Фінляндія надає Україні новий пакет військової допомоги: що відомо

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Фіни

Президент Фінляндії Саулі Нійністе ухвалив пропозицію уряду, щодо нового пакету військової допомоги Україні на суму 109 млн євро.

Про це, з посиланням на ]]>пресслужбу]]> Міністерства оборони Фінляндії, передає Час Пік.

Пакет військової допомоги включатиме, серед іншого, зенітне озброєння й боєприпаси.

"З оперативних міркувань та з метою забезпечення безпечної доставки допомоги, жодних додаткових деталей щодо точного змісту, способу та часу доставлення не розголошуються", - підкреслює пресслужба.

За словами міністра оборони Антті Кайкконена, Фінляндія й надалі підтримуватиме Україну разом з міжнародними партнерами.

Український лідер висловив подяку фінській державі та її очільнику Саулі Нііністьо за "оперативну реалізацію" домовленостей, досягнутих у Гельсінкі.

"16-й пакет оборонної допомоги Україні, що міститиме зенітні комплекси та боєприпаси, украй потрібний на полі бою", – зазначив Зеленський.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"З нею світ втрачає легенду музики": Не стало "королеви рок-н-ролу" Тіни Тернер

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк