01.06.2023, 14:30

Прорив кордону, пожежі та черги на АЗС: що відомо про події в БНР - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Шебекіно

У російському Шебекіно Бєлгородської області триває "звільнення". У місті ідуть бої, палають будівлі, росіяни спалюють документацію, місцевих евакуюють, а деякі з них тікають.

Місцеві Telegram-канали публікують кадри з БНР з посиланням на російські джерела. Час Пік зібрав усе, що відомо станом на зараз.

Найголовніші події

Громадянська війна в Росії продовжується. Місцеві Telegram-канали повідомляють про прорив кордону. Відомо про танкову атаку поблизу міста Шебекіно, тривають бої. Як повідомляється, там і в сусідніх населених пунктах частково зникло електропостачання через удар по підстанції. 

Уночі був завданий удар "Градами" по будівлі місцевої поліції. Російський добровольчий корпус (РДК) зазначає, що її використовували окупанти у своїх цілях:

"Доблесні" захисники путінської шайки, слідуючи протоколу, зібралися в будівлі управління. Ми дозволили їм зібратися і "накрили" пакетами ГРАДІВ. Результат вже відомий навіть у Z-ЗМІ", — йдеться у повідомленні.

У місті палає багатоповерхівка. Російські джерела повідомляють про приліт по будівлі, що знаходиться біля місцевої адміністрації. Інформації про постраждалих наразі немає. Крім того, деякі працівники спалюють документацію.

Реакція місцевих

На заправках міста великі черги, подекуди на них закінчилось пальне. Деякі джерела повідомляють про обмеження на нього, однак ця інформація наразі не підтверджена. Серед місцевих шириться паніка, багато тікають, деяких привезли у "Бєлгород-Арену".

Також між росіянами розпочалась інформаційна війна. Міноборони РФ повідомляє що ЗС РФ відбили атаку в Шебекіно, але нові фото РДК говорять про інше.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Прильоти" під Бєлгородом: Шебекіно закрито на в'їзд і виїзд - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк