04.06.2023, 17:22

"Проявіть справжню мужність": РДК та "Свобода Росії" викликали губернатора Бєлгородської області на переговори

Віктор Білий | Всі новини автора

У Бєлгородській області Росії 4 населені пункти перейшли під контроль "Російський добровольчий корпус" (РДК) та Легіону "Свобода Росії". Командир РДК запропонував губернатору області В'ячеславу Гладкову провести переговори в обмін на двох російських полонених.

Про це повідомляє військовий журналіст Андрій Цаплієнко та легіон "Свобода Росії" в Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Їдуть бої за Муром, Нехотіївку, Зіборівку, Архангельське, Нову Таволжанку, Шебекіно, Ржевку, Нежеголь та Вознесенівку. 4 населені пункти перейшли під контроль РДК та Легіону", - написав Цаплієнко.

Також командир РДК Денис Капустін заявив, що підрозділ узяв у полон двох російських військових і з нагоди православного свята Трійці готовий відпустити їх.

Капустін на відео сказав, що віддасть полонених Гладкову, якщо той погодиться до 17:00 неділі приїхати до церкви Нової Таволжанки – "на пару хвилин спілкування, без зброї та без солдатів". РДК чекає на Гладкова на автомобілі швидкої допомоги у супроводі водія.

Командир корпусу сказав, що хоче поспілкуватися з російським губернатором про майбутнє регіону та Росію в цілому.

"Зовсім недавно ви отримали орден мужності, так проявіть справжню громадянську мужність", - сказав він.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Люди виїжджають, мародерство процвітає, дітей евакуюють за гроші": Армія РФ не контролює місто Шебекіно

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк