10.06.2023, 07:58

Масштабна пожежа на залізничній станції в російській Уфі: горіли цистерни з паливом та склад ПММ

Масштабный пожар на железнодорожной станции в российской Уфе

У російській Уфі на центральному залізничному вокзалі спалахнула масштабна пожежа. Вогонь охопив цистерни з паливом та склад ПММ. Пожежі було надано підвищений третій ранг.

Близько 5 години пожежники гасили загоряння складу та ємностей з пально-мастильними матеріалами на залізниці в районі станції Уфа. У гасінні пожежі було задіяно майже 20 одиниць техніки, пожежний потяг та катер, повідомляє Час Пік із посиланням на російські ЗМІ.

На момент, коли поширення вогню вдалося зупинити, пожежею було охоплено близько 500 квадратних метрів. У МНС заявили, що горить близько 60 кубометрів паливно-мастильних матеріалів. Стовп диму було видно за кілька кілометрів.

У компанії "РЖД" повідомили, що займання ємностей для зберігання рідин сталося на шляхах незагального користування підприємства "УФА-ХІМ", що примикає до станції в Уфі.

Вокзал та станція не постраждали, постраждалих серед пасажирів та співробітників вокзалу немає.

Російські ЗМІ з посиланням на МОЗ Башкирії повідомляють, що внаслідок пожежі на залізничній станції в Уфі одна людина отримала сильні опіки та була госпіталізована у важкому стані.

Причини та обставини займання з'ясовуються.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк