10.06.2023, 12:12

В Анкарі стався вибух на заводі з виробництва ракет: є загиблі

В Анкаре произошел взрыв на заводе по производству ракет

В Анкарі стався вибух в одному з цехів підприємства з виробництва ракет та вибухових речовин. Внаслідок вибуху щонайменше п'ятеро людей загинуло.

У столиці Туреччини Анкарі вранці 10 червня стався вибух на заводі, який виготовляє ракети та вибухівку. Вже відомо, що внаслідок вибуху загинуло п'ятеро працівників заводу, повідомляє Час Пік із посиланням на закордонні ЗМІ.

Вибух стався вранці у виробничій частині заводу, розташованому у місті Ельмадаг у провінції Анкара. Звук вибуху чули у навколишніх населених пунктах, над заводом здійнявся дим.

На місці працюють пожежники. Причина вибуху наразі невідома.

Незважаючи на зусилля рятувальників, загинуло п'ятеро працівників заводу, які опинилися під завалами. Крім того, внаслідок вибуху є поранені. Їх точна кількість поки не називається, але відомо, що деякі з них перебувають у тяжкому стані.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк