16.06.2023, 09:34

Вибух та масштабна пожежа в Курській області: спалахнув склад текстильного підприємства

Взрыв и масштабный пожар в Курской области

У Курській області в ніч проти 16 червня стався вибух, після якого почалася масштабна пожежа на складі з пухом текстильного підприємства "Бел-Поль". Як стверджують російські Telegram-канали, причиною події став безпілотник.

Як ]]>повідомляє ]]>російський Telegram-канал "Baza", за попередніми даними безпілотник атакував вежу зв'язку в селищі Красникове, "але зачепивши її, влетів у адміністративну будівлю підприємства "Бел-Поль", передає Час Пік.

ГУ МНС по Курській області повідомило про пожежу на складі зберігання пуху, не уточнивши місцезнаходження складу. Про пожежу рятувальникам стало відомо о 2:29 (мск), підрозділи пожежної охорони були направлені "за підвищеним рангом".

Пожежею охоплено адміністративну будівлю підприємства та склад. Площа загоряння становила близько 2 тис. кв.м. У гасінні задіяно понад 40 осіб та 10 одиниць техніки.

Інформація про постраждалих не надходила.

До ранку пожежу було локалізовано, ведуться роботи з його ліквідації. Причину пожежі не називають.

Влада регіону поки не коментувала інформацію про пожежу та атаку безпілотника.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: