20.06.2023, 15:29

З російського Шебекіно масово втекли чиновники: губернатор наказав повернути всіх

Віктор Білий | Всі новини автора

У Бєлгородській області Росії не дорахувалися 87 співробітників Шебекінської адміністрації. Наразі їм обіцяють житло за вихід на роботу.

Про це 19 червня заявив на оперативній нараді голова міського округу Володимир Жданов, повідомляє Час Пік.

За словами Жданова, 87 співробітників адміністрації міста Шебекіно поїхали із Бєлгородської області. У Росії припустили, що причинами втечі могли стати складні умови чи зруйноване житло.

Проте журналісти наголосили, що губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков дав доручення всіх співробітників міської адміністрації повернути до Шебекіно до 26 червня. Він пообіцяв надати втікачам житло, аби вони повернулися до роботи.

"Ми поселимо, вирішимо питання з тимчасовим житлом. Нам потрібно, щоб органи муніципальної влади були на місцях. Мені потрібно, щоб усі ваші співробітники були на робочих місцях – це ваше завдання. Усю роботу співробітників Шебекінської адміністрації забрали міністерства. Адміністрації це зручно, але мене це не влаштовує. За тиждень питання потрібно вирішити. Усі, хто виїхав, мають повернутися", - заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков.

Нагадаємо, журналісти інформували, що мешканці Шебекіно можуть отримати допомогу від Червоного Хреста. Йдеться про грошові виплати пенсіонерам, вагітним та сім'ям з дітьми.

Раніше Гладков заявляв, що у влади не вистачає коштів на відновлення всіх будинків у Шебекіно. За даними губернатора, найбільше руйнувань зафіксували в селах Нова Таволжанка та Муром.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Такого обстрілу ще не було": Жителі російських Валуєк повідомляють про "прильоти" - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк