03.10.2023, 10:07

Мерія Москви випадково "злила" адреси надсекретних об'єктів

Чиновники московської мерії випадково "злили" адреси секретних об'єктів ФСБ та міноборони Росії. У відкритий доступ потрапили адреси приміщень спецслужб РФ, які перебувають у Москві, Санкт-Петербурзі та інших регіонах РФ.

Про це повідомляє центр "Досьє", передає Час Пік.

Зокрема, мерія Москви оприлюднила список об'єктів, які не можна відключати від електропостачання, засвітивши секретні бази та склади боєприпасів МО РФ, будівлі ГРУ, ФСБ та інших відомств. Що примітно, це підпадає під статтю про нерозголошення держтаємниці, за що належить покарання.

"До того, будь-хто з будь-яких зусиль може дізнатися, де в Москві проживають співробітники найтаємніших відомств, подивитися, які непоказні будівлі насправді є об'єктами спецслужб, і позаздрити смаку до життя керівництва цих спецслужб", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в поданих документах є також інформація про дачі керівництва силовиків, які там також видають за "секретні об'єкти".

"Найбільша концентрація об'єктів, покликаних забезпечувати військову безпеку, захист від чужих розвідок і небезпечного криміналу, зосереджена не глибини промислових зон і не в частіше житлової забудови, а в Срібному Бору - навіть закрадається думка - навіть закрадається думка| відпочинку силовиків... Чекісти дуже люблять старі дачі в елітних місцях. У престижному Сестрорецьку таких дач шість", - розповіли розслідувачі.

Крім того, на сайті столичної мерії видали також адреси конспіративних квартир ГРУ (Головне управління Генштабу РФ) та Служби зовнішньої розвідки, як, наприклад, будинок № 19 на Профспілковій вулиці, і МВС - № 12/2 в Лиховому провулку.

Пропонуємо до перегляду:

"Яблуко" - це дев’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений майже біблейському попередженню “Не влізай, а то вб’є”. Але ж попередження для “слабаків”, правда?...

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: