02.11.2023, 08:16

Виявили аномалію: США довелось знищити власну міжконтинентальну ракету

ракета

Першого листопада під час пробного запуску міжконтинентальної ракети була виявлена певна аномалія. Військові США знищили повітряну зброю над Тихим океаном.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу ]]>військової бази Ванденберг ВПС США

Підрозділ Космічних сил США Space Launch Delta 30 безпечно ліквідував міжконтинентальну балістичну ракету типу Minuteman III о 00:06. Її було запущено з бази космічних сил Ванденберг у Каліфорнії.

Під час тестового запуску виникла аномалія - певна несподівана несправність:

"Оскільки аномалії можуть виникати внаслідок багатьох факторів, пов’язаних із самою робочою платформою або тестовим обладнанням, для виявлення причини необхідний ретельний аналіз", — зазначили в пресслужбі.

Група аналізу запуску та інші організації досліджуватимуть причину аномалії. Тестовий запуск ракети допомагає виявити будь-які проблеми та усунути їх:

"Збір даних під час запуску дозволяє AFGSC виявляти та виправляти будь-які проблеми з системою озброєння, щоб забезпечити постійну надійність і точність Minuteman III", — додали в пресслужбі.

Пропонуємо до перегляду:

Цей епізод присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" розповідає про незламну боротьбу “бойових” комарів, бліх та гусаків з російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте також: США атакували два іранські об'єкти в Сирії - Пентагон

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк