04.12.2023, 08:30

У Москві горить завод спеціальних автомобілів - відео

завод у Москві

Увечері третього грудня у столиці Росії спалахнули склади заводу спеціальних автомобілей. У мережі опублікували відповідні відео.

Про це пише Час Пік з посиланням на російські ЗМІ.

Завод розташований на Відкритому шосе на сході Москви. За даними російських джерел, він входить до переліку провідних виробників причепів у Європі. На ньому, окрім спеціалізованих автомобілів, розробляли також обладнання протипожежної безпеки.

Вогонь швидко розповсюджувався, зокрема і на сусідні будівлі. Загальна площа пожежі становила до 2000 кв. м. Їй присвоєно третій номер складності.

У російських джерелах опублікували відео з місця події:

Російські оперативні служби повідомили про часткове обвалення даху будівлі. У приміщенні горіли палети, покришки  та картон.

За попередніми даними, постраждалих немає. Зранку четвертого грудня інформації щодо ліквідації пожежі наразі не надходило, як і про причини загорання. Деталі уточнюються.

Нагадаємо, що пожежі на території РФ стали доволі частим явищем. Раніше вибухи лунали в російському Брянську. У мережі повідомили про "прильоти" по складу з ударними безпілотниками.

Раніше, 26 листопада, Смоленську область РФ атакував безпілотник. Російська влада наголосила на причетності України до цього. Детальніше про це - у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте також: У Бурятії знову вибухнув потяг з паливом: деталі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк