07.12.2023, 11:31

У РФ офіційно оголосили дату президентських виборів

В РФ официально объявили дату президентских выборов

Рада Федерації РФ призначила дату проведення виборів президента. Голосування пройде 17 березня 2024 року.

Чергові вибори президента РФ відбудуться 17 березня 2024 року. Цю дату призначила Рада Федерації РФ. Про це 7 грудня повідомляє у Telegram прес-служба Радфеду РФ, передає Час Пік.

"Відповідну постанову Рада Федерації схвалила на сьогоднішньому пленарному засіданні", – йдеться у повідомленні. Зазначається, що таке рішення було ухвалено одноголосно. За нього проголосувало 162 сенатори.

Голова Центральної виборчої комісії РФ Елла Памфілова заявила, що вперше у сучасній історії РФ президентські вибори "проходитимуть у такій токсичній геополітичній атмосфері".

За її словами, 8 грудня ЦВК розгляне проєкт ухвали про голосування на виборах президента протягом трьох днів – 15, 16 та 17 березня.

Окупанти планують провести вибори президента РФ й на захоплених територіях України.

"Вибори президента РФ стануть свого роду кульмінацією возз'єднання Донецької та Луганської республік, Херсонської та Запорізької областей з Росією, адже разом обираючи главу держави, ми повною мірою поділяємо спільну долю та спільну відповідальність за нашу Вітчизну", - заявила речник верхньої палати парламенту РФ Валентина Матвієнко.

Як зазначила голова ЦВК РФ Елла Памфілова, рішення щодо проведення виборів у тимчасово окупованих регіонах України ухвалять до 12 грудня після консультацій з ФСБ, МВС та місцевою "владою".

Пропонуємо до перегляду:

"Танці" – це епізод-жарт до першого сезону анімаційного серіалу "Хробаки". Любов не має кордонів – це всім відомо. Але в межах цих самих кордонів вона часом набуває дивних, іноді кумедних форм.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк