09.01.2024, 16:54

У російському Орлі пролунав вибух: дрони атакували нафтобазу - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

У Росії знову скаржаться на атаки дронів. Цього разу безпілотники нібито вдарили нафтобазою в місті Орел, а також "Ореленерго". Гучно також було і в Курській області, росіяни говорять про "роботу ППО".

РосЗМІ пишуть про атаку безпілотника, передає Час Пік.

Потрапляння зафіксовано на території нафтобази "Орелнафтопродукт".

За повідомленням місцевої влади, "пожежа згашена, і жертв немає".

Як пишуть Telegram-канали "112" та "Mash", атак було дві на різні об'єкти.

Окрім "Орелнафтопродукту" була атакована будівля "Ореленерго". Там, згідно з відкритими джерелами, знаходиться диспетчерський центр місцевої енергосистеми. Між цими об'єктами близько 11 км.

Як повідомив губернатор регіону Андрій Кличков, у результаті атаки на енергооб'єкти в Орлі постраждали троє людей.

"На території міста Орла сталося падіння двох безпілотних літальних апаратів на об'єкт паливно-енергетичного комплексу. Займання оперативно локалізовано, надається необхідна допомога", - повідомив Кличкова.

Зазначається, що внаслідок падіння безпілотників постраждали троє людей. У них осколкові поранення.

"Все в стані середньої тяжкості - їм надається медична допомога, двоє відмовилися від госпіталізації", - додав він.

Пізніше Кличков повідомив у мережі, що в Орловській області впав третій безпілотний літальний апарат:

"Апарат впав у районі селища Мала Саханка Орловського муніципального округу на нежитловий об'єкт. Оперативні служби працюють на місці. Ніхто не постраждав".

Також губернатор сусідньої Курської області Роман Старовойт повідомив про роботу ППО. І додав, що в небі над областю збиті три безпілотники.

Російські ЗМІ також повідомляють, що нібито три дрони збили в небі над Курськом, усі вони летіли до району міжнародного аеропорту ім. Гуревича.

Також російське ППО нібито відпрацювало безпілотниками над містом Курчатовим і в районі села Горналь. В останньому від падіння уламків постраждала жінка - її госпіталізували у тяжкому стані з осколковими пораненнями.

Читайте також: У Росії заарештували підлітка з Дагестану за підпал бомбардувальника

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія "Час Пікчерс продакшн" представляє невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом, які іноді дійсно нагадують реалії сьогодення. Але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Дивіться також:

Наступний епізод анімаційного серіалу "Хробаки" присвячений незламній боротьбі “бойових” комарів, бліх та гусаків із російськими загарбниками. Ви побачите всю правду без купюр про те, як “біомутанти” під керівництвом розвідки України взяли під повний контроль все, що відбувається на Росії, а її громадяни навіть не підозрюють про це…

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк