09.08.2024, 08:55

В Курській області вночі знищено колону російської військової техніки

В Курской области уничтожена колонна военной техники

У Рильському районі Курської області РФ в ніч проти 9 серпня прогриміли потужні вибухи. Після "прильотів" почалася сильна пожежа. Російська влада зберігає мовчання.

У Рильському районі Курської області РФ близько першої години ночі 9 серпня пролунала серія вибухів. Про це повідомляють місцеві мешканці. Місцева влада не дає офіційної інформації про причини вибухів й мовчить про те, що саме горить, повідомляє Час Пік.

Тимчасово виконуючий обов'язки губернатора Курської області Олексій Смирнов відрапортував у Telegram, що "вночі 4 українські ракети та 4 БПЛА літакового типу було знищено у небі Курської області". Й жодного слова про сильну пожежу в області.

Місцеві жителі повідомляють, що вибухи пролунали в районі села Октябрьске та публікують відео пожежі, де чутно розриви боєприпасів.

Спікер Української добровольчої армії Сергій Братчук ]]>повідомив]]>, що поблизу села Октябрьске Рильського району Курської області РФ горить ворожа техніка.

Журналіст Юрій Бутусов ]]>повідомив]]>, що українські військові знищили колону російської техніки ракетами HIMARS.

"Російська військова колона знищена на марші ударом українських ракет HIMARS поблизу села Октябрьске Рильського району Курської народної республіки. Відео поширене російськими новинними каналами. Автотрасу повністю перекрито палаючими автомобілями, чути часту детонацію боєприпасів. Майстерня робота української розвідки у глибокому тилу путінських військ та найточніші залпи українських ракетників", - повідомляє офіційний Telegram-канал головного редактора "Цензор.Нет" Юрія Бутусова.

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк