01.09.2024, 16:17

Відповідь не змусила на себе чекати: У Бєлгороді звучать сирени та чутні вибухи

Віктор Білий | Всі новини автора

У російському місті Бєлгород сьогодні сталася серія інцидентів, що супроводжуються вибухами та пожежами. Місцева влада та екстрені служби активно працюють над ліквідацією наслідків.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, у місті звучать сирени повітряної тривоги, а вогнища загоряння зафіксовані у кількох районах, включаючи "Водбуд", ботанічний сад, "Супутник" та об'їзну дорогу. Очевидці повідомляють про видимий з різних точок міста дим.

За інформацією губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова, внаслідок інцидентів постраждали вісім мирних жителів, включаючи двох дітей. Постраждалих було доставлено до медичних закладів міста. У селищі Майський одна людина отримала осколкові поранення голови, але від госпіталізації відмовився. Також у селищі пошкоджено скло одного легкового автомобіля.

Телеграм-канал "Baza" повідомив, що Бєлгород зазнав обстрілу, один зі снарядів потрапив в автомобіль, що викликало пожежу. За даними каналу, внаслідок обстрілу постраждали.

У соціальних мережах ситуація активно обговорюється, багато користувачів проводять паралелі з недавніми подіями у Харкові:

"Бєлгород, вже не смішно?…",

"У Бєлгород долетіли уламки від обстрілу Харкова",

"Відповідь по Бєлгороду не змусила на себе чекати".

Оперативні служби продовжують роботу на місцях подій. Офіційні джерела закликають мешканців зберігати спокій та дотримуватися інструкцій екстрених служб. Ситуація залишається напруженою, інформація про причини та наслідки подій уточнюється.

Читайте також: Харків зазнав масованих ударів: очевидці зняли момент прильоту

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: