02.09.2024, 09:18

"Бавовна" у російському Бєлгороді: вибухи, руйнування, пожежі, закриті школи та дитсадки

Белгород, 2 сентября 2024 г. / Фото: росСМИ

У російському місті Бєлгород рано вранці 2 вересня пролунала серія вибухів. Місцева влада заявила про роботу ППО та падіння уламків. У місті та області зафіксовано руйнування та пожежі.

Вранці 2 вересня у російському Бєлгороді пролунали вибухи. Губернатор області В'ячеслав Гладков заявив про падіння уламків та "прямі влучення", повідомляє Час Пік.

За його словами, у Бєлгороді є прямі влучення в один соціальний та один комерційний об'єкти. У двох приватних домоволодіннях вибито вікна, посічено фасади та покрівлюі. Пошкоджено легковий автомобіль. У селищі Дубове загорілися два будинки та 4 автомобілі, у багатоквартирному будинку пошкоджено скління та фасад. У селищі Майське вибито вікна та посічено паркан одного будинку, пошкодження отримали два автомобілі.

Внаслідок обстрілу, за словами Гладкова, поранено жінку, її з мінно-вибуховою травмою та струсом головного мозку госпіталізували.

Варто зазначити, що "отвєтка" до Бєлгорода прилетіла відразу після ранкового обстрілу Харкова.

Гладков повідомив, що прийнято рішення закрити на тиждень усі школи на Харківській горі в Бєлгороді, дитячі садки також не працюватимуть протягом тижня навіть у режимі чергових груп.

Тим часом, у Міноборони РФ заявили, що за ніч ПВО, нібито, знищило два українські БПЛА літакового типу: над територією Бєлгородської області та над акваторією Чорного моря.

Белгород, 02.09.2024г. Белгород, 02.09.2024г.Белгород, 02.09.2024г.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк